A médiában

 • DIN ȘOPRON LA PIESE DE DESIGN INTERIOR CU ANNIE SLOAN CHALK PAINT -

  Culori, planning, decizii… așa începe procesul de creație în atelierul Explore, o mică afacere în dezvoltare, dar născută din pasiune, din pasiunea pentru creativitate, ecologie, design interior și din dragostea pentru obiecte de design interior unicat. Suntem onorați că putem face o vizită în lumea lămpilor speciale, la Kincső Kádár, unde povestea începe încă din copilărie.

 • Sándor Rebeka belsőépítész ajánlja az Explore lámpákat -

  Az egyetemen azt tanítják, hogy egy igazi otthonnak lelke van. Koncepciója, gondolatvilága, üzenete. Kifejezi a benne lakók eszméit, érzelmeit, világról alkotott nézeteit. Egy igazi otthon jelkép. Biztonság. Rejtekhely. Hitvallás.

 • Felderítő lámpák - Beszélgetés Kádár Kincsővel -


  Kádár Kincső lámpái egyre több lakást derítenek fel. Felderítő lámpaként emlegetem kézműves termékeit, ő az angol Explore szót használja. Mindkét megnevezés találó, hiszen lámpái különös derűt, vidámságot kölcsönöznek a lakásnak, mindegy, hogy nappal van vagy éjszaka. Megszüntetik a sötétséget, lámpái felderítik az esti órákban a lakást. Mindemellett az érdeklődők is felderíthetik, felfedezhetik a lámpák rejtett motívumait, hiszen a Kincső által elbújtatott motívumok csak akkor jelennek meg, ha az ember működésbe hozza a lámpát.

 • ​Design lámpák - otthonunk ékszerei, Ketesdi Enikő lakberendező ajánlása -

  A lámpák ma már nemcsak világítótestek. Funkcionalitásukon kívül sokkal nagyobb szerepet játszanak, hiszen jelentős dekorációs erővel rendelkeznek. Már a világítás megtervezéséhez is szakértelem szükséges, de a megfelelő lámpát kiválasztani egy adott helyiségbe, összhangba hozni a színekkel, a bútorzattal nem egy egyszerű feladat.

 • Kádár Kincső tudományos lámpái -

  Gépek, szerszámok, különböző alapanyagok, a férje örökségéből származó esztergapad, szépen kialakított tér az alkotáshoz. Szebbnél szebb kézműves lámpák sorakoznak a fal mellett vagy lógnak a plafonról: Csíkszépvíz központjában, egy felújított parasztházban található Kádár Kincső műhelye. Nem csak formájukban és elkészítési módjukban különlegesek ezek a lámpák, létrejöttüket tudományos kutatás előzte meg.

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data