Kézműves éjjeli lámpa állvánnyal - BIZTONSÁG

290.00 RON
Hozzáadás a kedvencekhez    
Kategóriák: Éjjeli lámpák

Ha erre a lámpára gondolok, mindig az fogalmazódik meg bennem, hogy van a világban a NŐ és van a REND, amit a nő képvisel. A 16. századi úrihímzés inspirálta motívum körbeéri a lámpaernyőt, ciklikusságot biztosítva ennek a fontos női szerepnek. A minta aprólékossága pedig valami mélységes tiszteletet ébreszt bennem azokkal a hölgyekkel szemben, akik készítették, vagy méltóképpen tudták viselni az aranyszállal hímzett ruhadarabokat.

A papír alapanyagú lámpaernyő felülete rusztikus, enyhén gyűrött hatású, a lakkbevonatnak köszönhetően tapintása mégis selymes. Nappali fényben díszítése csak diszkréten látszik, felkapcsolva tűnik elő teljességében a papírrétegek közé bedolgozott motívum. Letisztult formájának köszönhetően jól megtalálja helyét a modern és klasszikus környezetben egyaránt, meghitt, különleges és megnyugtató hangulatot árasztva a térben, ahol otthonra talál. Remek ajándék lehet, hiszen a fehér-fekete kombinációval nehezen lehet melléfogni.

Lámpaernyő: papír, magasság.: 19 cm, átmérő.: 20 cm

Állvány: fém, magasság.: 35 cm, összmagasság 48 cm

Tisztítása száraz ruhával történik, nedves környezetben eldeformálódhat.

Figyelem!

Max. 40W-os, E14-es méretű, LED-es izzóval használható.

A csomag nem tartalmazza az izzót.

Ajánlott a meleg fényű izzó használata.

A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.

Fotók: Gábos Albin
Ha erre a lámpára gondolok, mindig az fogalmazódik meg bennem, hogy van a világban a NŐ és van a REND, amit a nő képvisel. A 16. századi úrihímzés inspirálta motívum körbeéri a lámpaernyőt, ciklikusságot biztosítva ennek a fontos női szerepnek. A minta aprólékossága pedig valami mélységes tiszteletet ébreszt bennem azokkal a hölgyekkel szemben, akik készítették, vagy méltóképpen tudták viselni az aranyszállal hímzett ruhadarabokat. A papír alapanyagú lámpaernyő felülete rusztikus, enyhén gyűrött hatású, a lakkbevonatnak köszönhetően tapintása mégis selymes. Nappali fényben díszítése csak diszkréten látszik, felkapcsolva tűnik elő teljességében a papírrétegek közé bedolgozott motívum. Letisztult formájának köszönhetően jól megtalálja helyét a modern és klasszikus környezetben egyaránt, meghitt, különleges és megnyugtató hangulatot árasztva a térben, ahol otthonra talál. Remek ajándék lehet, hiszen a fehér-fekete kombinációval nehezen lehet melléfogni. Lámpaernyő: papír, magasság.: 19 cm, átmérő.: 20 cm Állvány: fém, magasság.: 35 cm, összmagasság 48 cm Tisztítása száraz ruhával történik, nedves környezetben eldeformálódhat. Figyelem! Max. 40W-os, E14-es méretű, LED-es izzóval használható. A csomag nem tartalmazza az izzót. Ajánlott a meleg fényű izzó használata. A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.Fotók: Gábos Albin
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data