Kézműves éjjeli lámpa állvánnyal - VÁGYAKOZÁS

290.00 RON
Hozzáadás a kedvencekhez    
Kategóriák: Éjjeli lámpák

Szeretek utazni és a kirándulások során inspirálódni a kulturális örökség sokszínű mintakincséből, majd másokkal is megosztani ezeket az esztétikai élményeket. A lámpa mintáját egy 16. századi úrihímzés ihlette, melyet a legutóbbi nyaralás alkalmával gyűjtöttem. Megfogott benne a nőiesség és az egyszerű vonalvezetés, a kerek forma.

A papír alapanyagú lámpaernyő felülete rusztikus, enyhén gyűrött hatású, a lakkbevonatnak köszönhetően tapintása mégis selymes. Nappali fényben díszítése csak diszkréten látszik, felkapcsolva tűnik elő teljességében a papírrétegek közé bedolgozott motívum. Letisztult formájának köszönhetően jól megtalálja helyét a modern és klasszikus környezetben egyaránt, meghitt, különleges és megnyugtató hangulatot árasztva a térben, ahol otthonra talál. Remek ajándék lehet, hiszen a fehér-fekete kombinációval nehezen lehet melléfogni.

Lámpaernyő: papír, M.: 19 cm, Sz.: 20 cm

Állvány: fém, M.: 35 cm, összmagassága 50 cm

Tisztítása: száraz ruhával történik, nedves környezetben eldeformálódhat.

Figyelem!

Max. 40W-os, E14-es méretű, LED-es izzóval használható, a csomag nem tartalmazza az égőt. Ajánlott a meleg fényű izzó használata.

A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.
Szeretek utazni és a kirándulások során inspirálódni a kulturális örökség sokszínű mintakincséből, majd másokkal is megosztani ezeket az esztétikai élményeket. A lámpa mintáját egy 16. századi úrihímzés ihlette, melyet a legutóbbi nyaralás alkalmával gyűjtöttem. Megfogott benne a nőiesség és az egyszerű vonalvezetés, a kerek forma. A papír alapanyagú lámpaernyő felülete rusztikus, enyhén gyűrött hatású, a lakkbevonatnak köszönhetően tapintása mégis selymes. Nappali fényben díszítése csak diszkréten látszik, felkapcsolva tűnik elő teljességében a papírrétegek közé bedolgozott motívum. Letisztult formájának köszönhetően jól megtalálja helyét a modern és klasszikus környezetben egyaránt, meghitt, különleges és megnyugtató hangulatot árasztva a térben, ahol otthonra talál. Remek ajándék lehet, hiszen a fehér-fekete kombinációval nehezen lehet melléfogni. Lámpaernyő: papír, M.: 19 cm, Sz.: 20 cm Állvány: fém, M.: 35 cm, összmagassága 50 cm Tisztítása: száraz ruhával történik, nedves környezetben eldeformálódhat. Figyelem! Max. 40W-os, E14-es méretű, LED-es izzóval használható, a csomag nem tartalmazza az égőt. Ajánlott a meleg fényű izzó használata. A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data