Kézműves függőlámpa - BARMOCSKÁK

310.00 RON

Nincs készleten

Hozzáadás a kedvencekhez    
Kategóriák: Függőlámpák


Ennek a lámpának a nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik. A barna karton olyan szépen és egyenletesen adta magát, hogy érdemesnek találtam megtartani ebben a formában. Kívül három jóbarát: a zsiráf, dinó és kecske sziluettjei váltják egymást csontszínű festékkel kiemelve. Letisztult vonalaival, otthon érzi magát bármelyik gyermekszobában. A belső fényes bronzos színezés felerősíti a fényt.

Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető göröngyös textúrája. Széle aszimmetrikus.

A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval használható, ajánlott a kerámia foglalat használata.

A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.

Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.

Átmérője: 35 cm

Magassága: 20 cm

A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.

Fotók: Gábos Albin
Ennek a lámpának a nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik. A barna karton olyan szépen és egyenletesen adta magát, hogy érdemesnek találtam megtartani ebben a formában. Kívül három jóbarát: a zsiráf, dinó és kecske sziluettjei váltják egymást csontszínű festékkel kiemelve. Letisztult vonalaival, otthon érzi magát bármelyik gyermekszobában. A belső fényes bronzos színezés felerősíti a fényt.Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető göröngyös textúrája. Széle aszimmetrikus.A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval használható, ajánlott a kerámia foglalat használata. A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.Átmérője: 35 cmMagassága: 20 cmA termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.Fotók: Gábos Albin
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data