KÉZMŰVES FÜGGŐLÁMPA - FANA

230.00 RON


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    
Kategóriák: Függőlámpák

A legegyszerűbb dolgok a legnagyszerűbbek. Aki nem szereti a mintákat, hanem arra törekedik, hogy letisztult tárgyakkal rendezze be a lakását, annak készült ez a lámpaernyő. A külső szürkéskék festésnek köszönhetően a legtöbb lakásban megtalálja a helyét. A belső fényes bronzos színezés felerősíti a fényt.

Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető göröngyös a textúrája. Széle aszimmetrikus.

A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzó és kerámia foglalat használata ajánlott.

A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.

Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.

Átmérője: 38 cm

Magassága: 16 cm

A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.

Fotók: Gábos Albin
A legegyszerűbb dolgok a legnagyszerűbbek. Aki nem szereti a mintákat, hanem arra törekedik, hogy letisztult tárgyakkal rendezze be a lakását, annak készült ez a lámpaernyő. A külső szürkéskék festésnek köszönhetően a legtöbb lakásban megtalálja a helyét. A belső fényes bronzos színezés felerősíti a fényt. Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető göröngyös a textúrája. Széle aszimmetrikus.A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzó és kerámia foglalat használata ajánlott.A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.Átmérője: 38 cmMagassága: 16 cmA termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.Fotók: Gábos Albin
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data