Kézműves függőlámpa - FÉNYLEGELÉSZŐK

320.00 RON

Nincs készleten

Kategóriák: Függőlámpák

A lámpaernyő számomra az állatokkal való kölcsönös kapcsolatot, a tiszteletet és a törődést jelképezi. Mindezt egy kellemes színkombinációban tapasztalhatjuk meg, egy mini univerzumban, mely egyszerűségével lakásunk díszévé válhat. A lámpa napközben és felkapcsolva is harmóniát sugároz. Napközben az állatkák, este a csillagok érvényesülnek.

Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető textúrája göröngyös felületet képez. Széle aszimmetrikus.

A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval használható, ajánlott a kerámia foglalat használata.

A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.

Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.

Átmérője: 36 cm

Magassága: 19 cm

A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.

Fotók: Gábos Albin
A lámpaernyő számomra az állatokkal való kölcsönös kapcsolatot, a tiszteletet és a törődést jelképezi. Mindezt egy kellemes színkombinációban tapasztalhatjuk meg, egy mini univerzumban, mely egyszerűségével lakásunk díszévé válhat. A lámpa napközben és felkapcsolva is harmóniát sugároz. Napközben az állatkák, este a csillagok érvényesülnek. Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető textúrája göröngyös felületet képez. Széle aszimmetrikus.A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval használható, ajánlott a kerámia foglalat használata.A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.Átmérője: 36 cmMagassága: 19 cmA termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.Fotók: Gábos Albin

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data