KÉZMŰVES FÜGGŐLÁMPA - HÜLLŐKE

270.00 RON
Hozzáadás a kedvencekhez    
Kategóriák: Függőlámpák

A lámpa különlegessége a sűrűn mintázott hüllőke, amely natúr felületen ékeskedik. A lámpa külseje diszkrét kékesszürke színezést kapott, így semlegességének köszönhetően sokféle lakásba elképzelhető. Otthon érzi magát fiús szobákban, albérletekben. A belső fényes bronzos színezés erősíti a fényt.

Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető göröngyös textúrát képez.

A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval használható, ajánlott a kerámia foglalat használata.

A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.

Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.

Átmérője: 38 cm

Magassága: 17 cm

A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.

Fotók: Gábos Albin
A lámpa különlegessége a sűrűn mintázott hüllőke, amely natúr felületen ékeskedik. A lámpa külseje diszkrét kékesszürke színezést kapott, így semlegességének köszönhetően sokféle lakásba elképzelhető. Otthon érzi magát fiús szobákban, albérletekben. A belső fényes bronzos színezés erősíti a fényt.Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető göröngyös textúrát képez. A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval használható, ajánlott a kerámia foglalat használata. A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.Átmérője: 38 cmMagassága: 17 cmA termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.Fotók: Gábos Albin
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data