KÉZMŰVES FÜGGŐLÁMPA - KERÉKPÁRON

300.00 RON

Nincs készleten

Kategóriák: Függőlámpák

A kerékpárok szerelmeseinek készült ez a sötét szürkéskék-csontszín kombináció, amely fiatalosságot, energiát sugall. A kerékpár este fénybe fordul át, nappal diszkréten látszanak rajta a sötét pöttyök. Jól érzi magát, ha alatta baráti társaságok találkoznak. A belső fényes bronzos színezés felerősíti a fényt.

Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető textúrája göröngyös felületű.

A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval használható, ajánlott a kerámia foglalat használata.

A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.

Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.

Átmérője: 37 cm

Magassága: 18 cm

A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.

Fotók: Gábos Albin
A kerékpárok szerelmeseinek készült ez a sötét szürkéskék-csontszín kombináció, amely fiatalosságot, energiát sugall. A kerékpár este fénybe fordul át, nappal diszkréten látszanak rajta a sötét pöttyök. Jól érzi magát, ha alatta baráti társaságok találkoznak. A belső fényes bronzos színezés felerősíti a fényt.Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető textúrája göröngyös felületű. A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval használható, ajánlott a kerámia foglalat használata. A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.Átmérője: 37 cmMagassága: 18 cmA termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.Fotók: Gábos Albin

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data