KÉZMŰVES FÜGGŐLÁMPA - TÜNDÉR

270.00 RON

Nincs készleten

Hozzáadás a kedvencekhez    
Kategóriák: Függőlámpák

A sűrű apró lyukak egy tündért rejtenek, aki csillagokat szór szét az éjszakában. Nappal a fehér és szürkéskék külső festés diszkréten illeszkedik bármilyen lakás hangulatához. A belső fényes bronzos festés megerősíti a fényt. Ideális lehet kislány szobájába, de a romantikus kamasz vagy egyetemista lányok számára is remek ajándék lehet.

Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető textúrája göröngyös felületű.

A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval használható, ajánlott a kerámia foglalat.

A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.

Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.

Átmérője: 38 cm

Magassága: 19 cm

A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.

Fotók: Gábos Albin
A sűrű apró lyukak egy tündért rejtenek, aki csillagokat szór szét az éjszakában. Nappal a fehér és szürkéskék külső festés diszkréten illeszkedik bármilyen lakás hangulatához. A belső fényes bronzos festés megerősíti a fényt. Ideális lehet kislány szobájába, de a romantikus kamasz vagy egyetemista lányok számára is remek ajándék lehet.Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető textúrája göröngyös felületű. A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval használható, ajánlott a kerámia foglalat. A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.Átmérője: 38 cmMagassága: 19 cmA termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.Fotók: Gábos Albin
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data