EGYENSÚLY LIGHT BOX

320.00 RON

Számomra minden motívum kedves, de talán ez az a minta, amely leginkább a szívemhez nőtt. Ebben a légies, szimmetrikus formában egyszerre jelenik meg a stabilitás és az elegancia. Fontosnak tartom, hogy egy régi terítő sarkáról ez a káprázatos hímzésminta valamilyen formában tovább éljen, és másokat is gyönyörködtessen.

A papír alapanyagú lámpaernyő felülete rusztikus, enyhén gyűrött hatású, a tapintása mégis selymes. Nappali fényben díszítése csak diszkréten látszik, felkapcsolva tűnik elő teljességében a motívum. Letisztult formájának köszönhetően jól megtalálja helyét a modern és klasszikus környezetben egyaránt, meghitt, különleges és megnyugtató hangulatot árasztva a térben, ahol otthonra talál. Bátran ajándékozható, hiszen a fehér-fekete kombinációval nehezen lehet melléfogni.

Alapanyag: fa, fém, papír

Magasság.: 27x27 cm

Tisztítása: száraz vagy enyhén nedves portörlővel történik

12 V-os LED-csíkkal működik, a huzal hossza 1,5 m

Fotók: Gábos Albin
Számomra minden motívum kedves, de talán ez az a minta, amely leginkább a szívemhez nőtt. Ebben a légies, szimmetrikus formában egyszerre jelenik meg a stabilitás és az elegancia. Fontosnak tartom, hogy egy régi terítő sarkáról ez a káprázatos hímzésminta valamilyen formában tovább éljen, és másokat is gyönyörködtessen.A papír alapanyagú lámpaernyő felülete rusztikus, enyhén gyűrött hatású, a tapintása mégis selymes. Nappali fényben díszítése csak diszkréten látszik, felkapcsolva tűnik elő teljességében a motívum. Letisztult formájának köszönhetően jól megtalálja helyét a modern és klasszikus környezetben egyaránt, meghitt, különleges és megnyugtató hangulatot árasztva a térben, ahol otthonra talál. Bátran ajándékozható, hiszen a fehér-fekete kombinációval nehezen lehet melléfogni.Alapanyag: fa, fém, papírMagasság.: 27x27 cmTisztítása: száraz vagy enyhén nedves portörlővel történik12 V-os LED-csíkkal működik, a huzal hossza 1,5 mFotók: Gábos Albin
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data