ÉNIDŐ (óriás)

620.00 RON
A kollégáink jelentkeznek a lehető legrövidebb időn belül!


Kategóriák: Függőlámpák

A lámpaernyő számomra azokat a pillanatokat idézi, amikor szeretek egy bögre kávét egyedül elfogyasztani, beleolvasni egy magazinba, megtervezni a napot, rajzolni vagy éppen pár percet elmerülni a gondolataimban. A sűrű csipkeminta remekül kiegyensúlyozza a lámpaernyő méretét. Nyitott, törtfehér belseje felerősíti a fényt. Egyszerű barátságos meleg szürke színével bármilyen bútorzathoz, falhoz jól illik, mivel kölcsönösen kiemelik egymás színét. Elhelyezhető nappaliban, konyhában, étkezőasztal fölé, de a hálószobák csendjét és nyugalmát is kedveli.

Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető göröngyös textúrája. Széle aszimmetrikus.

A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval használható, ajánlott a kerámia foglalat használata.

A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.

Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.

Átmérője: 50 cm

Magassága: 25 cm

Igényelhető kisebb méretben: 40 cm-s átmérővel és kb. 20 cm-s magassággal. Kérjen árajánlatot!

A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.

Fotók: Gábos Albin
A lámpaernyő számomra azokat a pillanatokat idézi, amikor szeretek egy bögre kávét egyedül elfogyasztani, beleolvasni egy magazinba, megtervezni a napot, rajzolni vagy éppen pár percet elmerülni a gondolataimban. A sűrű csipkeminta remekül kiegyensúlyozza a lámpaernyő méretét. Nyitott, törtfehér belseje felerősíti a fényt. Egyszerű barátságos meleg szürke színével bármilyen bútorzathoz, falhoz jól illik, mivel kölcsönösen kiemelik egymás színét. Elhelyezhető nappaliban, konyhában, étkezőasztal fölé, de a hálószobák csendjét és nyugalmát is kedveli.Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető göröngyös textúrája. Széle aszimmetrikus.A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval használható, ajánlott a kerámia foglalat használata.A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.Átmérője: 50 cmMagassága: 25 cmIgényelhető kisebb méretben: 40 cm-s átmérővel és kb. 20 cm-s magassággal. Kérjen árajánlatot!A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.Fotók: Gábos Albin

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data