Vissza

Zöldüljünk együtt!

Explore közösség - 2021-03-22

Kedves Barátaim!

A 2021-es esztendőben bővítjük hálózatunkat, az újrahasznosítás jegyében tojástartókat gyűjtünk havi rendszerességgel (egyelőre) Csíkszereda környékén. A kiemelkedően nagyszámú visszajelzésnek köszönhetően Csíkszereda határait is átlépjük. Kérünk, töltsd ki az adatlapot, és az alapján megszervezzük a tőlünk távolabbi városokban is a gyűjtést.

Hogyan zajlik?

Havonta egy alkalommal, előre egyeztetett időpontban összegyűjtjük a fölöslegessé vált tartókat.

Amikor összegyűlt min. 20 darab tojástartó, akkor fogjuk elhozni. Értelemszerűen 5 darabért több üzemanyagot puffogtatnánk el, mint amennyit zöldülnénk általa. Minden 50 db. összegyűjtött tojástartó után 20% kedvezményt biztosítunk 1 papírmaché lámpához. Ha szorgalmas vagy, és 100 tartót gyűjtesz nekünk, akkor a kedvezményt 2 lámpánál tudod felhasznáni.

Éttermek jelentkezését is szívesen várjuk!

Milyen a jó tojástartó?

- papír alapanyagú

- lehet színes is

- a formája nem számít

- tiszta!

- takarékosan egymásba rendezett

Aki még nem töltötte ki az adatlapot, vagy ezután szeretne csatlakozni, kérjük kattinson a linkre, szánjon rá 1 percet. https://cutt.ly/klO8mLY

Rengeteg felajánlás érkezett, talán több is, mint amire szükségünk lehet. Aki eddig termelőknek adományozta a tojáskartonokat, javasljuk, hogy ezután is adja nekik, hiszen ők valóban az eredeti rendeltetésüknek megfelelően használhatják a továbbiakban is.

Minden kedves jóakaratú ismerősömnek köszönöm a pozitív hozzáállást!

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data