Vissza

Hozd a régit, felújítjuk!

Hozd a régit, felújítjuk! - 2021-03-09

Kezdődik a tavaszi nagytakarítás, és mi arra kérünk, hogy adj egy új esélyt a kicsit leharcolt, viharvert lámpádnak. Általában öreg állólámpáinkat rendezgetjük ide-oda a lakásban, aminek már hiányzik a búrája, eltörött vagy esetleg meghibásodott az elektronikája, de még mindig vannak működőképes alkatrészei. Ezennel útnak indítjuk a Hozd a régit, felújítjuk! tevékenységünket.

Miből is született az ötlet?

Egyre többen megkerestek bennünket, hogy előkerültek lámpaernyők, lámpatalpak, törött búrák, alkatrészek. Éppen ezért arra gondoltunk, hogy havonta néhány napot a javításra szoruló lámpákkal foglalkozunk, és megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy szeretett tárgyaitokba - melyek emlékeket őriznek és idéznek fel bennetek - életet leheljünk.

Varázslók éppen nem vagyunk, de összegyűjtöttünk néhány gondolatot, hogy miben tudunk segíteni:

  • Kérünk, hogy fotózd le minél részletesebben, vagy küldj kisvideót a lámpacimborádról.
  • Első körben megnézzük, hogy az elektronikája milyen állapotban van, szükséges-e valamelyik alkatrész cseréje. Amennyiben javításra szorul, azt szakember segítségével helyrehozzuk, ill. mérlegeljük a helyreállítás költségeit. Jelszó a türelem.
  • Amennyiben bonyolult, régi, értékes tárgy kerül hozzánk, kikérjük a restaurátori véleményt. Jelszó: sok-sok türelem.
  • Mi elsősorban lámpaernyők készítésével foglalkozunk, tehát főleg olyan tárgyakat várunk, amelyeknek ez a problémája, mert mi erre tudunk megoldást kínálni. Mindenképpen véleményezzük azt, amit küldesz.
  • És akkor végre kezdődhet a tervezés. Jelszó: közösen, veled!
  • A kapcsolattartás e-mailen történik, az explorelamps@gmail.com címen keresztül. Természetesen, jelen vagyunk a közösségi média felületein, ha neked kényelmesebb, kezdjük el ott a beszélgetést!


A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data