JULIE

620.00 RON
(Csak rendelésre)

Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Kategóriák: Függőlámpák

Juliet a képzelet teremtette. Francia. Bolondos, kicsit szétszórt. Néz ide, néz oda, gondolkodik, hogy már megint hová kalandoztak gondolatai. Mindig siet, de a piros rúzst és az apró, fekete, kacatoktól sem mentes táskáját sosem felejti otthon.

Ezt az óriási lámpaernyőt ajánlom mindazoknak, akik egy különleges darabbal szeretnék bohókássá tenni nappalijukat. Egy lámpa nappal is legyen szép, mint Julie.

Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított papír, ennek köszönhető textúrája göröngyös felületet képez. Széle enyhén aszimmetrikus.

A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval használható, ajánlott a kerámia foglalat használata.

A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.

Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.

Átmérője: 50 cm

Magassága: 25 cm

A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.

Fotók: Gábos Albin
Juliet a képzelet teremtette. Francia. Bolondos, kicsit szétszórt. Néz ide, néz oda, gondolkodik, hogy már megint hová kalandoztak gondolatai. Mindig siet, de a piros rúzst és az apró, fekete, kacatoktól sem mentes táskáját sosem felejti otthon. Ezt az óriási lámpaernyőt ajánlom mindazoknak, akik egy különleges darabbal szeretnék bohókássá tenni nappalijukat. Egy lámpa nappal is legyen szép, mint Julie.Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított papír, ennek köszönhető textúrája göröngyös felületet képez. Széle enyhén aszimmetrikus.A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval használható, ajánlott a kerámia foglalat használata.A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.Átmérője: 50 cmMagassága: 25 cmA termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.Fotók: Gábos Albin

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data