Kézműves függőlámpa - NYUGODT PERCEK

390.00 RON
Kategóriák: Függőlámpák

A lámpaernyő mintázatát az egyszerű, csipkeminták ihlették. A külső vajszínű festésnek köszönhetően a legtöbb lakásban megtalálja a helyét. A belső matt bronzos színezés diszkréten erősíti fel a fényt. Ez a lámpaernyő a Takaros típúsú lámpa nyitottabb változata.

Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető göröngyös textúrája.

A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval és kerámia foglalattal használható.

A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.

Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.

Átmérője: 40 cm

Magassága: 20 cm

A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.

Fotók: Gábos Albin
A lámpaernyő mintázatát az egyszerű, csipkeminták ihlették. A külső vajszínű festésnek köszönhetően a legtöbb lakásban megtalálja a helyét. A belső matt bronzos színezés diszkréten erősíti fel a fényt. Ez a lámpaernyő a Takaros típúsú lámpa nyitottabb változata.Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető göröngyös textúrája.A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval és kerámia foglalattal használható.A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.Átmérője: 40 cmMagassága: 20 cmA termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.Fotók: Gábos Albin

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data