Kézműves függőlámpa - VIDÉKI IV.

430.00 RON


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Kategóriák: Függőlámpák

A lámpaernyő mintája számomra a vidéki élet hangulatát idézi. A csipke mintáját látva az jutott eszembe, hogy a kredenc polcait nagymamám mindig valamilyen szép csipkével vagy kézimunkával díszítette. Ezt a hangulatot próbáltam átvinni a függőlámpára, amely kívül meleg szürke, belül csillogó bronzos színezést kapott. Az ebédlő, konyha vagy nappali dísze lehet.

Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető göröngyös textúrája. Széle aszimmetrikus.

A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval használható, ajánlott a kerámia foglalat használata.

A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.

Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.

Átmérője: 40 cm

Magassága: 20 cm

A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.

Fotók: Gábos Albin
A lámpaernyő mintája számomra a vidéki élet hangulatát idézi. A csipke mintáját látva az jutott eszembe, hogy a kredenc polcait nagymamám mindig valamilyen szép csipkével vagy kézimunkával díszítette. Ezt a hangulatot próbáltam átvinni a függőlámpára, amely kívül meleg szürke, belül csillogó bronzos színezést kapott. Az ebédlő, konyha vagy nappali dísze lehet.Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető göröngyös textúrája. Széle aszimmetrikus.A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval használható, ajánlott a kerámia foglalat használata.A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.Átmérője: 40 cmMagassága: 20 cmA termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.Fotók: Gábos Albin

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data