NAPHOLD

430.00 RON
A kollégáink jelentkeznek a lehető legrövidebb időn belül!


(Csak rendelésre)

Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Kategóriák: Függőlámpák

Régóta vágytam rá, hogy elkészíthessem. És megszületett. Ajánlom mindazoknak, akiket foglalkoztatnak a bolygók és csillagok, esténként szeretnek felnézni az égre, és hosszasan fürkészik az égboltot. A lámpaernyő attól különleges, hogy kívül a nappali, belül az éjszakai eget láthatjuk, körben pedig az eltérő kék tónusokban megjelennek a csillagok.

Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított tojáskarton, ennek köszönhető göröngyös textúrája.

A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval és kerámia foglalattal használható.

A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.

Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.

Átmérője: 40 cm

Magassága: 20 cm

A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.

Igényelhető nagyobb méretben: 50 cm átmérő, 25 cm magasság. Kérjen árajánlatot!

Fotók: Gábos Albin
Régóta vágytam rá, hogy elkészíthessem. És megszületett. Ajánlom mindazoknak, akiket foglalkoztatnak a bolygók és csillagok, esténként szeretnek felnézni az égre, és hosszasan fürkészik az égboltot. A lámpaernyő attól különleges, hogy kívül a nappali, belül az éjszakai eget láthatjuk, körben pedig az eltérő kék tónusokban megjelennek a csillagok. Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított tojáskarton, ennek köszönhető göröngyös textúrája.A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval és kerámia foglalattal használható.A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.Átmérője: 40 cmMagassága: 20 cmA termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.Igényelhető nagyobb méretben: 50 cm átmérő, 25 cm magasság. Kérjen árajánlatot!Fotók: Gábos Albin

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data