Ölelés LIGHT BOX

320.00 RON

Számomra ez a tulipános motívum a kicsi hajtásaival a nőt jelképezi. Hálásak lehetünk a homoródmenti bútorfestőknek, hogy ezt a gyönyörű mintát ránkhagyták, és büszke vagyok arra, hogy a nagyszüleim falujából került elő az a bútordarab, amely megőrizte az utókornak.


A papír alapanyagú lámpaernyő felülete rusztikus, enyhén gyűrött hatású, a tapintása mégis selymes. Nappali fényben díszítése csak diszkréten látszik, felkapcsolva tűnik elő teljességében a motívum. Letisztult formájának köszönhetően jól megtalálja helyét a modern és klasszikus környezetben egyaránt, meghitt, különleges és megnyugtató hangulatot árasztva a térben, ahol otthonra talál. Bátran ajándékozható, hiszen a fehér-fekete kombinációval nehezen lehet melléfogni.

Alapanyag: fa, fém, papír

Magasság.: 27x27 cm

Tisztítása: száraz vagy enyhén nedves portörlővel történik

12 V-os LED-csíkkal működik, a huzal hossza 1,5 m

Fotók: Gábos Albin




Számomra ez a tulipános motívum a kicsi hajtásaival a nőt jelképezi. Hálásak lehetünk a homoródmenti bútorfestőknek, hogy ezt a gyönyörű mintát ránkhagyták, és büszke vagyok arra, hogy a nagyszüleim falujából került elő az a bútordarab, amely megőrizte az utókornak.A papír alapanyagú lámpaernyő felülete rusztikus, enyhén gyűrött hatású, a tapintása mégis selymes. Nappali fényben díszítése csak diszkréten látszik, felkapcsolva tűnik elő teljességében a motívum. Letisztult formájának köszönhetően jól megtalálja helyét a modern és klasszikus környezetben egyaránt, meghitt, különleges és megnyugtató hangulatot árasztva a térben, ahol otthonra talál. Bátran ajándékozható, hiszen a fehér-fekete kombinációval nehezen lehet melléfogni.Alapanyag: fa, fém, papírMagasság.: 27x27 cmTisztítása: száraz vagy enyhén nedves portörlővel történik12 V-os LED-csíkkal működik, a huzal hossza 1,5 mFotók: Gábos Albin
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data