Vissza

Éttermi kikacsintás - Borsika panzió, Gyergyócsomafalva

Világító történetek - 2022-03-26

Panziók, vendéglők beltereibe már alkottunk explore lámpákat, de örömmel tettünk eleget a csomafalvi Borsika panzió felkérésének, hogy az újonnan megépült szabadtéri tereibe készítsünk lámpaernyőket.

Image 36

A készítés során arra törekedtünk, hogy a lehető legjobban összehangoljuk a teret a lámpaernyő formákkal és mintákkal. Így a modernebb hatás keveredett a vidéki vendéglátás hangulatával. A NAPKORONG, a TAKAROS és a NYUGODT PERCEK modellekből indultunk ki és színeztük a térhez leginkább passzoló árnyalatokkal.

Image 29

A NAPKORONGot a 23 cm-s méretről 40 cm-s átmérőjűre növeltük. Figyelnünk kellett arra, hogy ne legyen igen súlyos, hiszen szinte két lámpaernyő anyagát tartalmazza. A törtfehér külső és bronzos belső igazán emelkedett hangulatot varázsol bármilyen rendezvényhez.

Image 48

Négy-négy lámpaernyő készült ugyanazon mintára. Nyári kertről lévén szó, meleg narancssárga színt választottunk a többi lámpának, hiszen a fehér födés alatt remekül kitűnik. A NYUGODT PERCEK a nyitottabb, a TAKAROS a gömbölyűbb és zártabb variáns.

Image 73

A külső lakkozásnak köszönhető az enyhe csillogás, ami egyszerre időállóvá teszi a szabadtéren felszerelt lámpákat, másrészt megkönnyíti a tisztítást.

Image 11

Köszönöm a megkeresést! Aki élőben szeretné megtekinteni a lámpákat, és alatta elfogyasztani egy finom ebédet, keresse fel a további infókért a panzió honlapját: https://borsika.ro/

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data